Oftalmologia pediàtrica a Mataró

Informació d’interès

Malalties oculars

Informació d’interès

Malalties oculars

Per què l’Institut Oftalmològic de Catalunya per a la cura de la salut ocular dels seus fills?

L’Institut Oftalmològic de Catalunya és un dels pocs centres oftalmològics on es dedica una especial atenció a les diverses necessitats oculars dels nens, des de la infància fins a l’adolescència. Donem, per tant, una gran importància a aquest període de la vida en què una bona visió té un paper transcendental en el desenvolupament intel·lectual, físic i social.

Com a centre de referència en oftalmologia infantil de les principals consultes de metges especialistes en pediatria de la zona del maresme, l’Institut tracta aproximadament 3.000 nens anualment en el seu Centre situat a Mataró, un centre oftalmològic que compta, entre els seus professionals, amb un equip de gran experiència i formació específica en l’atenció pediàtrica.

Els nostres serveis abasten tots els procediments de diagnòstic i de tractament des dels trastorns comuns dels ulls en la infància, com poden ser els defectes de refracció, l’ambliopia i l’estrabisme, fins a la majoria de malalties rares que afecten els nadons i els nens.

Confiar la salut ocular dels seus fills a un oftalmòleg pediatre o infantil és la millor garantia per ajudar-los a aconseguir un òptim desenvolupament de les seves capacitats. A l’Institut Oftalmològic de Catalunya de Mataró estem satisfets d’haver contribuït des de fa més de 20 anys a aquesta tasca.

Sobre IOCAT:

Amb més de 20 anys d'experiència, l'Institut Oftalmològic de Catalunya (IOCAT) és un centre especialitzat en l'atenció integral dels problemes relacionats amb la salut ocular en l'adult, en oftalmologia pediàtrica i cirurgia ocular i refractiva. Actualment desenvolupem la nostra activitat professional a diversos centres de la província de Barcelona, incloent-hi l'Institut Oftalmològic de Catalunya a Mataró i l'Institut Oftalmològic de Catalunya al Prat de Llobregat.

INFORMACIÓ DE CONTACTE:

MATARÓ:
Telèfon: 93 741 43 22
Carrer Nou, 9 - 08301

EL PRAT DE LLOBREGAT:
Telèfon: 93 478  29 85
Av. Verge de Montserrat,
160 - 08820