Clínica oftalmològica a Mataró

Amb més de vint anys d’experiència, l’Institut Oftalmològic de Catalunya (IOCAT) és un centre especialitzat en l’atenció integral dels problemes relacionats amb la salut ocular en l’adult, oftalmologia pediàtrica i cirurgia ocular i refractiva. Actualment, desenvolupem la nostra activitat professional a diversos centres de la província de Barcelona, incloent-hi l’Institut Oftalmològic de Catalunya a Mataró i l’Institut Oftalmològic de Catalunya al Prat de Llobregat.

Als nostres centres trobarà un expert equip de professionals compost per oculistes o metges oftalmòlegs i optometristes, amb àmplia experiència en la prevenció, diagnòstic, estudi i tractament de les malalties oculars i especialment en les tècniques més avançades de cirurgia ocular (cirurgia refractiva, cataractes, estrabisme, retina i vitri, estètica palpebral, oculoplàstica, vies lacrimals i òrbita, degeneració macular …). A l’Institut Oftalmològic de Catalunya el nostre objectiu principal és assegurar, abans que res, que els nostres pacients obtinguin els millors i més segurs tractaments disponibles en tot moment per a ells.

Tant si es tracta de cirurgia de cataractes o presbícia, com de correcció refractiva de la visió amb làser (LASIK i LASEK), implantació de lents de contacte intraoculars (ICL), o cirurgia de trasplantament corneal  o de queratocon, ens esforcem per oferir els nostres pacients les millors opcions per complir amb les seves expectatives, adaptant cada tractament a les seves necessitats particulars per obtenir el seu màxim potencial visual.

L’assistència al nostre centre és de caràcter privat, encara que també està concertat amb les principals mutualitats mèdiques.

Mútues

Treballem amb les següents mútues:

MÚTUES MÈDIQUES

Allianz, Aegon, Adeslas funcionaris, Adeslas privat, Agrupació mútua, Aresa, Asefa, Assistència sanitària col·legial, Atlantida, Caser, Cigna, Cisne, Clinicum, Dkv funcionaris, Dkv privat, Estrella, Salut, Generali, Grup hna (arquitectes), Issa, La boreal, La divina pastora, Mapfre, Medifiatc, Mutua general de catalunya, Mutualitat evangélica, Pla-10, L’aliança, Plus ultra seguros, Sanitas, Assegurances llatina, Sersanet, Vitalici, Winterthur, L’aliança mataronina.

MÚTUES LABORALS

Activa, Egarsat, Fiatc, Fimac, Fremap, Intercomarcal, Matt, Maz, Midatciclops, Montañesa, Reddis, Umivale, Union de mútues.

Ubicació

Mataró

Carrer Nou, 9 – 08301 Mataró
Tel.: 93 741 43 22
Tel. Urgències: 93 741 11 11 (de 9 a 21 h.)

Horari:
De dilluns a divendres de 9 a 14 h. i de 16 a 21 h.  Dissabtes de 10 a 13.30

El Prat de Llobregat

Av. de la Verge de Montserrat, 160
08820 El Prat de Llobregat, Barcelona
Tel.: 93 478  29 85

Horari:
De dilluns a divendres de 9 a 13 h. i de 16 a 20 h.

Sobre IOCAT:

Amb més de 20 anys d'experiència, l'Institut Oftalmològic de Catalunya (IOCAT) és un centre especialitzat en l'atenció integral dels problemes relacionats amb la salut ocular en l'adult, en oftalmologia pediàtrica i cirurgia ocular i refractiva. Actualment desenvolupem la nostra activitat professional a diversos centres de la província de Barcelona, incloent-hi l'Institut Oftalmològic de Catalunya a Mataró i l'Institut Oftalmològic de Catalunya al Prat de Llobregat.

INFORMACIÓ DE CONTACTE:

MATARÓ:
Telèfon: 93 741 43 22
Carrer Nou, 9 - 08301

EL PRAT DE LLOBREGAT:
Telèfon: 93 478  29 85
Av. Verge de Montserrat,
160 - 08820